Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Freiburg-Bochum Tippek október 21. 15:30

Bevezetés: Freiburg-Bochum Tippek

A Freiburg-Bochum mérkőzésre keresel tippeket? Olvasd el alább szakértőink elemzését és tudd meg, hogy mire érdemes fogadni!

Thomas Letsch kinevezésével a Bochum vált a legintenzívebben letámadó csapattá – átlagosan 9,17 passzt engednek az ellenfeleknek –, ám ezt a címet valamelyest inflálja, hogy ezek a labdaszerzési kísérletek sokszor egészpályás emberfogásban öltenek formát.

Természetesen, ahogy minden elképzelésnek, úgy ennek is megvannak a saját gyenge pontjai, jelen esetben a sok mozgás és az ezáltal kialakuló hatalmas területek, illetve az egy az egy elleni párharcok, amelyeket megnyerve a támadó csapat emberelőnyös szituációban eshet rá a védekező félre.Ezek a gyengeségek kiütéses vereséghez vezettek a Bayern ellen, de amikor az addig csak magát kereső Mönchengladbach is könnyedén átgyalogolt rajtuk,

Letsch húzott egy váratlant és az addig csak az eredmény őrzésére, valamint kármentés során bevetetett mélyen meghúzott, ötfős védőláncot tette fel a Leipziggal szemben. Ennek a döntésnek több – a kezdőből kirobbanthatatlannak gondolt – játékos látta kárát. Többek között a szeptemberben szerződést hosszabbító Masovics, az edző külön kérésére érkező Wittek, illetve a másik szárnyvédő, Passlack.

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a ivibet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 52.000FT >>>>

Ez a harcmodor alaposan meglepte a lipcseieket és Marco Rose tanítványai hiába rendelkeztek 75%-os labdabirtoklással és 273 érintéssel a támadóharmadban (mindkettő rekordnak számít a Bochummal szemben), akcióból nem sikerült nagy lehetőséget kialakítaniuk. A Ruhr-vidéki egyesület ettől még távol állt a hibátlan játéktól, ugyanis a passzív védekezésüket meg lehetett bontani keresztbe történő, mélységi befutásokkal és végül ezekből három olyan szituáció is kialakult, melynél felmerült a büntető lehetősége. Első alkalommal még folytatódott a játék, ám a másik két esetben csupán a tizenegyeseket kiválóan (36,2%-kal) védő Riemannon múlt, hogy maradt a 0-0.

A bérköltség terén továbbra is a tabella alsó harmadát erősítő Freiburg az előző szezonban kettős terhelés mellett is az utolsó pillanatig versenyben volt a Bajnokok Ligája-szereplésért, ám az erőn felüli teljesítés fenntarthatatlan, mert a távozó kulcsjátékosok helyére bedobott akadémisták nem minden esetben jelentenek azonnali megoldást.Atubolu a Freiburg második csapatában szenzációs idényt produkált, a kapujára érkező lövések minőségéhez képest 8 góllal kapott kevesebbet, a távozó Flekken kesztyűje viszont egyelőre nagynak tűnik rá, hiszen védések tekintetében amennyire tavaly kilengett az inga pozitív irányba, most annyira fordult át negatívba. Emellett a beadások lehúzásában a hollandhoz képest több mint 3 százalékponttal teljesít gyengébben, labdával pedig minden zseniális meglátásra jut egy hajmeresztő hiba.

Streich kaméleon hozzáállása is feszegeti a határait, amire az előző két meccs is rámutatott. Az Európa Ligában belenyúlt az addig jól működő labdakihozatali sémába, aminek köszönhetően a második félidei szerkezetváltásig alig jutottak lövőhelyzetig, majd hétvégén a hiányzók miatt maradt a West Ham ellen 45 percig kiválóan működő rendszer, de a középmagas, statikus 4-4-2-vel csak azt érték el, hogy a Bayern a visszalépő Kane-t megtalálva egyszerre több vonalon is átjusson, miközben az addig szárnyvédőként és a center mögött helyezkedve is kiválóan játszó, minden sorozatot figyelembe véve házigólkirály Sallai a csatársorba vezényelve – a többiekhez hasonlóan – hatástalannak bizonyult.

Freiburg-Bochum Tippek - H2H

Freiburg-Bochum Tippek

Az előrejelzésünk a meccsre az eddigi elemzéseink alapján “Freiburg Felett 0.5” eredményt hoz majd, mely 1.45 szorzóval érhető el a ivibet fogadóirodánál. A mérkőzésre több fogadóirodán keresztül is fogadhatunk, de az Freiburg-Bochum tippek legjobb szorzóit itt érhetjük el: ivibet!

Exkluzív bónusz 100% akár 52.000 HUF ! Ez csak akkor lehet a tied, ha oldalunkon keresztül iratkozol fel! Sehol máshol nem elérhető ez a bónusz! Katt ide!

sportfogadási oldalak a legjobb szorzókkal, Sportfogadási oldalak, Tippmix Tippek ingyen, tuti tippek sportfogadáshoz. Ingyen Tippmix Tipek, Fogadási oldalak listája 2023, online fogadási oldalak, sportofogadási oldalak

3 ütős Freiburg-Bochum tipp
Exkluzív bónusz 100% akár 52.000 HUF!

Jóslat 1
Freiburg Felett 0.5
Szorzó: 1.45

Jóslat 2
Sallai Roland kaput eltaláló lövései: 0,5 felett
Szorzó: 1.49

Jóslat 3
Freiburg
Szorzó: 1.66

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top