Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Napi Duplázó október 22. ✔ Szorzó 2.46 ✔ Potenciális nyereség 24*6OO Ft

Ha szép nyereséget szeretnél nagy kockázatok nélkül, akkor a Napi Duplázó jó megoldás, mivel nagy bizalommal rendelkező fogadási tippekből áll, általában 1, 2 vagy 3 mérkőzés választandó a kettős szorzó kialakításához. Alapvetően ezzel a téttel megduplázod a befektetést, 10 000 HUF (Ft) fogadással 20 000 Ft-ot nyerhetsz!

Napi Duplázó október 22.

1.FC Köln – Borussia Mönchengladbach 16:30

 

Újabb rangadóra kerül sor Észak-Rajna-Vesztfáliában, de ezúttal nem a jelenben remeklő csapatok közt, hanem a szenvedős szezont futó együttesek néznek farkasszemet a RheinEnergieStadion publikuma előtt. Hét kört követően mindössze egyetlen pontra futotta ez idáig a hazaiak erejéből, amire aligha lehet büszke Steffen Baumgart, de a bizalom felé kitartott a hátunk mögött hagyott válogatott szünetben is. Ez valahol érthető az alapján, hogy a nyáron látványosan meggyengült a keret, így várható volt a visszaesés, de azért ennyire mélyre zuhanást senki nem várt. Ideje lenne elkezdeni gyűjtögetni a pontokat, mert különben ennek kiesés lesz a vége, s mikor lenne erre jobb esély, ha nem egy hosszú felkészülés után, egy közvetlen riválissal szemben. 

Ugyanis a vendégségbe érkező „csikók” a maguk hat pontjával szintén nem épp a kirobbanó szintet képviselik, de esetükben is a nyári keretátformálás egyelőre nem jó eredményeket szül. Gerardo Seoane egy fiatal csapattal vághatott neki a szezonnak és meg is vannak a rutintalanság gyengeségei, amik pontokba kerülnek számukra. Kiegyenlített erők csatája lehet ez a vasárnapi, így a gólokban inkább lehet bízni, mert az a pihenő után, a gyenge védelmek mellett reális, hogy fog jönni szép számban.  

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.49

2. FC Barcelona – Athletic Bilbao 22:00

Barcelona veretlen a szezon során, de az utolsó három ligameccsén kétszer is csak döntetlent ért el. Előbb a Mallorca, majd a Granada vendégeként. Az Ath. Bilbao ellen elmúlt négy barcelonai ligameccsét megnyerte a katalán klub, az előző kettőt egyaránt 4-0-ra…

A Barcelona pályaválasztóként 5 tétmeccsen van túl a szezonban, mindet megnyerte, és négyszer gólt sem kapott. Az említett 5 találkozón sorrendben 2, 5, 5, 3, illetve 1 gólt szerzett a Xavi-csapat. Ezen az öt mérkőzésen négyszer a Barcelona végezhetett el több szögletet, az egyedüli kivétel a Celta Vigo elleni siker, ahol a Celta 3-2-re nyerte ezt a “különversenyt”. Lewandowski sérülés miatt nem segíthet a Barcának, ott lehet viszont a 3 bajnoki gólnál járó Ferran Torres, az 1-1 gólos Joao Felix és Lamine Yamal, valamint I. Gündogan is, aki még nem szerzett gólt a spanyol ligában a szezon során. 

Bracelona

5/5

SZORZÓ 1.62

Napi Duplázó október 22.

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a BET365 oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Sport- és fogadási piacok páratlan választéka
✅ 24 órás ügyfélszolgálat
✅ A legjobb Cash Out funkció

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top