Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Napi Duplázó október 21. ✔ Szorzó 2.26 ✔ Potenciális nyereség 22*6OO Ft

Ha szép nyereséget szeretnél nagy kockázatok nélkül, akkor a Napi Duplázó jó megoldás, mivel nagy bizalommal rendelkező fogadási tippekből áll, általában 1, 2 vagy 3 mérkőzés választandó a kettős szorzó kialakításához. Alapvetően ezzel a téttel megduplázod a befektetést, 10 000 HUF (Ft) fogadással 20 000 Ft-ot nyerhetsz!

Napi Duplázó október 21.

Liverpool – Everton,  szombat 13:30

Bátran kijelenthető, jót tett a Liverpoolnak Szoboszlai Dominik érkezése. Igazoltak mást is, a magyar fickó nagyot nézett azok arcába, akik különösebb felkészülés nélkül csaholtak rá. Ez most nem a nemzeti szoboszlaizmus, tény, a fickó szépen kezdett a klubnál. Lassan a legvérmesebb kritikusai is elismerik a magyar fiút, kicsit tartják magukat a genyóságban. Annyira belejöttek a Poolnál a fiatal pacekok igazolásába, Musialát vizionálják, Sanét, szóval szépen kipakolnák a Bayernt. Stabil győzelmek, döglesztő iksz, és egy zacskó Postecoglou táltosító Tottenhamjétől. A hazaiak tavaly ilyenkor eléggé gázul álltak, a vége kimondottan pocsékká vált, szóval új év, új remény duma bejött. A mai Everton réges régen nem a lokális örök rivális.

Az elején az öt meccsből négy vereség súlyosan lehúzta az Evertont, azóta már csak mérleghintáznak. Még nincs kiesésveszély, csak hajmeresztően közel a szakadék. Mondhatni látszik az alagút eleje. Tavaly ilyenkor egy pontot kikaptak a Pool kezéből, az most is nagyon jó lenne, csakhogy a pillanat nem adott erre. Szeptemberben érkezett az amerikai befektető, a 777 nevű társaság, ez a banda igazgatja a Herthát, messziről is jól látható eredménnyel. Itt is lesz mit barkácsolni, hogy a pénzük visszajöjjön.

Liverpool

5/5

SZORZÓ 1.36

Sevilla – Real Madrid, szombat 18:30

A tavalyi álommeló idén rémálom. Túl egy edzőcserén, egy igen éles késsel kell szembenézni Rakitic sportkolléga és társainak. Mendilibár hiába akkora nagy mágus, 8 meccsből nyolc pont, annyira kevés, még a Szuperkupa siker sem gyógyír a bukdácsolásra. Az uruguayi Diego Alonso friss erő edző masszív feladatra vállalkozott. Muszáj kirángatni az amúgy jó nevekből álló Sevillát, különben újabb gazdasági válság toporzékol majd. A mostani nem csekély adósság mellé. A kihívás adott, kezdhet a Real ellen.

Bellingham élete legjobb formájában, úgy űzi-hajtja a Realt, hogy már senki sem köhécsel Benzema után. Az angol nem csak klubjában, a válogatottban is tündököl. Ő az ügyeletes géniusz, aki úgy mozog, hogy abból csak győztesként áll le. Hihetetlen, mennyire érzik a Realnál a játékospolitikát, Perez meg adja a pénzt, tudja, jóra tesz. Ancelotti úgy állja a munkát, hogy folyamatosan arról zajonganak, ki jöhet a helyére, miközben ismét csillog a Real.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.66

Napi Duplázó október 21.

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a BET365 oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Sport- és fogadási piacok páratlan választéka
✅ 24 órás ügyfélszolgálat
✅ A legjobb Cash Out funkció

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top