Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Napi Duplázó október 20. ✔ Szorzó 2.70 ✔ Potenciális nyereség 27*0OO Ft

Ha szép nyereséget szeretnél nagy kockázatok nélkül, akkor a Napi Duplázó jó megoldás, mivel nagy bizalommal rendelkező fogadási tippekből áll, általában 1, 2 vagy 3 mérkőzés választandó a kettős szorzó kialakításához. Alapvetően ezzel a téttel megduplázod a befektetést, 10 000 HUF (Ft) fogadással 20 000 Ft-ot nyerhetsz!

Napi Duplázó október 20.

Dortmund – Bremen Tippek

A Dortmund – Bremen mérkőzésre keresel tippeket? Olvasd el alább szakértőink elemzését és tudd meg, hogy mire érdemes fogadni!

Nagyon szoros a Bundesliga 1. élmezőnye, hat csapat is öt ponton belül van − az élbolyban foglal helyet a Dortmund is, amely zsinórban négy bajnokit nyert. A hét ligameccséből ötöt elveszítő Bremen ellen sem szakad meg a remek széria?

Utolsó négy Bundesliga-meccséből hármat legalább kétgólos különbséggel nyert meg a Dortmund. Ebből a négy találkozóból kettőt is 4-2-re nyert meg Edin Terzic együttese, úgy, hogy az első félidő lefújásakor még 2-1-es hátrányban volt.

Mindhárom idegenbeli bajnokiját elbukta a Bremen – érdekesség, hogy a Heidenheim és a Darmstadt vendégeként is úgy maradt alul 4-2-re, hogy már az első félidő lefújásakor 2-0-s hátrányban volt. Legutóbbi, dortmundi bajnokijukon ugyanakkor emlékezetes győzelmet arattak a brémaiak: úgy nyertek 3-2-re, hogy a 89. percig a hazaiak vezettek 2-0-ra, a győztes találat pedig a 95. percben született meg.

Mindkét csapat gólt szerez & alatt 4.5

5/5

SZORZÓ 2.70

Napi Duplázó október 20.

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a BET365 oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Sport- és fogadási piacok páratlan választéka
✅ 24 órás ügyfélszolgálat
✅ A legjobb Cash Out funkció

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top