Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Napi Duplázó október 18. ✔ Szorzó 2.19 ✔ Potenciális nyereség 21*9OO Ft

Ha szép nyereséget szeretnél nagy kockázatok nélkül, akkor a Napi Duplázó jó megoldás, mivel nagy bizalommal rendelkező fogadási tippekből áll, általában 1, 2 vagy 3 mérkőzés választandó a kettős szorzó kialakításához. Alapvetően ezzel a téttel megduplázod a befektetést, 10 000 HUF (Ft) fogadással 20 000 Ft-ot nyerhetsz!

Napi Duplázó október 18.

GOG-Montpellier, szerda 18:45

A dán csapatra az előző szezonban is jellemző volt a hullámzás, most azonban ez még látványosabb: szinte napról napra tudnak megdöbbentően jól és hihetetlenül rosszul is játszani. Ebben a szezonban ez például egy Veszprém elleni sima győzelemben és egy Aalborg elleni hatalmas vereségben öltött testet. Nehéz tehát úgy belőni ennek a meccsnek a kimenetelét, hogy szinte kiszámíthatatlan, mint látunk majd a skandináv együttestől. A Montpellier szépen lassan egyre jobb formába kerül, a legutóbbi mérkőzéseiket már rendre jó játékkal és magabiztosan nyerték meg. Azért is lesz ez egy remek találkozó, mert két nagyon eltérő stílusú csapat csap majd össze, a stabilitás alapján előzetesen inkább a franciákat tarthatjuk esélyesebbnek. 

1X

5/5

SZORZÓ 1.48

Paris SG-Aalborg 20:45

Máthé Dominik csapatának sem lesz könnyű mérkőzése, annek ellenére sem, hogy az Aalborgnak nem sikerült jól a magyarországi és horvátországi túra, két olyan találkozón kapartak össze egy pontot, amelyeken egyértelműen ők voltak az esélyesek. Most ezt nem lehet majd egyértelműen kijelenteni, egy olyan találkozó következik számukra, amelyik a csoportpozíció szempontjából is nagyon fontos lesz. 

Egyelőre egyik csapat sem nyújtja azt, amit várhattunk tőlük. Ha kicsit elmerülünk a statisztikai adatokban, sok tekintetben nagyon hasonló mutatókat találunk a felek esetében: a kapusok teljesítménye mindkét oldalon kicsivel közepes alatti szintet hoz (24 százalék), támadómutatók tekintetében pedig szinte százalékra azonos számokat hoznak az együttesek. Gólszerzés tekintetében mindkét oldalon van egy kiemelkedő játékos: Mikkel Hansen és Kamil Syprzak más-más poszton, de egyértelműen motorjai a csapatuknak. 

Míg az előző találkozónál legalább az előzmények alapján lehetett tippelni, itt tényleg nagyon nehéz megmondani, hogy ki kerülhet majd fölénybe. 

Paris HB

5/5

SZORZÓ 1.48

Napi Duplázó október 18.

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a BET365 oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Sport- és fogadási piacok páratlan választéka
✅ 24 órás ügyfélszolgálat
✅ A legjobb Cash Out funkció

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top