Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Napi Duplázó október 12. ✔ Szorzó 2.11 ✔ Potenciális nyereség 21*1OO Ft

Ha szép nyereséget szeretnél nagy kockázatok nélkül, akkor a Napi Duplázó jó megoldás, mivel nagy bizalommal rendelkező fogadási tippekből áll, általában 1, 2 vagy 3 mérkőzés választandó a kettős szorzó kialakításához. Alapvetően ezzel a téttel megduplázod a befektetést, 10 000 HUF (Ft) fogadással 20 000 Ft-ot nyerhetsz!

Napi Duplázó október 12.

Horvátország – TörökországVesztett pontok tekintetében előnyben vannak a „kockásmezesek”, de a tabellára pillantva két tíz pontos együttes mérheti majd össze erejét az eszéki Opus Aréna publikuma előtt, ahol a hazaiaknak a walesiek elleni döntetlent ki kellene javítani. Kellene a siker Zlatko Dalic fiainak, mert akkor hatalmas lépést tehetnének az egyenes ági kvalifikáció felé, ami velük szemben egyértelműen elvárás. 

A vendégségbe érkező „félhold csillagai” esetében már teljesen más a helyzet, függetlenül attól, hogy mit is mutat a csoport állása jelenleg. Ugyanis odahaza már kikaptak márciusban ennek a párosításban, ami jelzésértékű, másrészt a szövetség nemrég a kispadon történő váltás mellett döntött és ezen a meccsen mutatkozhat be az eddig csak klubszinten dolgozó Vincenzo Montella. Hatalmas kérdések veszik körbe a török együttest, amelyekre könnyen lehet, hogy nem a horvátországi kirándulás során fogunk választ kapni, mert jelenleg inkább tűnik reális forgatókönyvnek a hazai siker, mint az, hogy pontot rabolnak a vendégek.

Felett 1.5

5/5

SZORZÓ 1.35

Lettország – ÖrményországA nulla ponttal az utolsó helyen álló „farkasok” esetében a kvalifikációs meccsek során eddig az volt a legnagyobb sikerélmény, ha szorossá tudták tenni az egyes összecsapásaikat, erre pedig aligha lehet büszke Dainis Kazakevics, akinek a mérlege 15 selejtezőmeccsen kilenc pont, ami még lett szinten sem túl acélos. Ebből is kifolyólag a Skonto Stadium közönsége most szeretné látni, ahogy beleszólnak kicsit a dolgok alakulásába a kedvencek, mert a nyáron a jereváni túra során is az utolsó utáni pillanatban kaptak ki a „Havakakan” ellen, így most egy pontot illene összehozniuk ellenük. 

Természetesen erről hallani sem akar Oleksandr Petrakov, aki tudja, hogy nagy lehetőség kapujában áll a csapata, mert egy győzelemmel odalehet érni az első két hely közvetlen közelébe és még lehetne reménykedni abba, hogy a botladozások közepette kiharcolhatják az örmények első kontinensviadalon való részvételét.

Felett 1.5

5/5

SZORZÓ 1.35

Napi Duplázó október 12.

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a BET365 oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Sport- és fogadási piacok páratlan választéka
✅ 24 órás ügyfélszolgálat
✅ A legjobb Cash Out funkció

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top