Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Milan – Juventus Tippek október 22. 20:45

Bevezetés: Milan – Juventus Tippek

A Milan – Juventus mérkőzésre keresel tippeket? Olvasd el alább szakértőink elemzését és tudd meg, hogy mire érdemes fogadni!

A Milan zsinórban négy bajnokit nyert, így az aktuális fordulót az élről várja a Serie A-ban. A Juventus csak négy ponttal van lemaradva Giroud-ék mögött, de tétmeccsen utoljára 2021 januárjában nyertek a Zebrák mostani ellenfelük ellen…

Forma

Ez a Pioli jó, hogy nem hagyta magát lelökni a Milan kispadjáról, akik tavaly súlyosan ágáltak ellen, mots kiskutyaként néznek a gazdira, bármilyen jutalomfalatért. A Milán megint elöl, és már nyolc meccse, ez nem lehet a véletlen műve. Nyolc meccsből 21 pont, nem érthető a szurkerek állandó izgágasága, mondjuk az Intertől kappott püfölés nehezen felejthető. Olivier Giroud új szintre emelte saját profilját, legutóbb kivédte a Genoa szemét, reszkessen Maignan meg a többi hálóőr, Super Mario a kapuban is király! A védők azért paráztak rendesen, a csatár meg kézzel kapkodott a laszta után. Utólag elmondható, bejött a szereplése.

Lehet tavaly nem is Pioli szervezett rosszul, Tonali variált a meccsekkel.A Juventus nem fér a bőrében. Szezononként egyszer biztos, akár többször is megjelenik a klubnál a rendőrség. Ezek a fiúk, benne a komplett vezetőség, kicsit hibásak. Mindig olyat cselekednek, amiről kiderül, tilos. Mindig és mindig begyűjtenek valami szenvedélybeteget, aki miatt aztán járhatnak a bíróságra, éghetnek a közvélemény előtt. Fagioli, ez a 22 éves játékos most az ügyeletes marha. Idén ott toporognak elöl, lehet kivették a féket a csapatból, azóta szárnyalnak. Ha fociznak, már pedig tudnak, csini az eredményük.

Hol teszem meg a tippet? A mai tippet a 20bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 38 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT >>>>

Milan – Juventus Tippek - H2H

– A Milan pályaválasztóként veretlen a szezonban, három bajnoki sikere mellé egy BL-iksz társul.
– A Milan pályaválasztóként csupán egyetlen gólt kapott a szezon során: 4-1, 0-0, 1-0, 2-0
– A Juventus vendégként két győzelemmel nyitotta a bajnoki szezont, ezt követően viszont utolsó két idegenbeli ligameccsén csak 1 pontot szerzett. Ezen a négy mérkőzésen csupán egyszer talált be mindkét fél.
– Az elmúlt szezonban mindkét egymás elleni meccsüket a Milan nyerte meg a ligában: 2-0, 1-0, utóbbi találkozót O. Giroud döntötte el.

Milan – Juventus Tippek

Az előrejelzésünk a meccsre az eddigi elemzéseink alapján “Milan Alatt 1.5 ” eredményt hoz majd, mely 1.56 szorzóval érhető el a 20bet fogadóirodánál. A mérkőzésre több fogadóirodán keresztül is fogadhatunk, de az Milan – Juventus tippek legjobb szorzóit itt érhetjük el: 20bet!

3 ütős Milan – Juventus tipp
Exkluzív bónusz 100% akár 35.000 HUF!

Jóslat 1
Milan Alatt 1.5
Szorzó: 1.56

Jóslat 2
Kean, Moise - Alatt 0.5
Szorzó: 1.48

Jóslat 3
X2
Szorzó: 1.65

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Katalin Balázs egy profi labdarúgás tippadó. 10+ év tapasztalattal rendelkezik, és havi szinten 68%-os sikerarányt ér el.

Scroll to Top